Menu Sluiten

Kosten Van Een Stricta Pergola

Jarenlange ervaring in maatwerk van pergola en terrasoverkappingen

91147449114744

More info

tags: Carports – Glazen Schuifwanden – Handelaars Stricta Pergola – Leveranciers Stricta Pergola – Partner Voor Stricta Pergola – 

Wenst u meer info over kosten van een stricta pergola kijk dan vlug op https://www.cssoutdoorliving.be | Kosten Van Een Stricta Pergola

Title: Pergola kosten van een Stricta pergola – Bespaar geld op uw buitenleven met CSS Outdoor Living

Heeft u altijd al gedroomd van een prachtig buitenleven, maar schrikt u terug van de hoge kosten? Dan bent u niet de enige. Het is een veelvoorkomend probleem bij het bouwen van een buitenruimte. Een van de populairste opties voor buitenleven is de Stricta pergola van CSS Outdoor Living. In dit artikel gaan we dieper in op de kosten van een Stricta pergola en hoe u geld kunt besparen zonder in te leveren op kwaliteit.

Wat is een Stricta pergola?

Een Stricta pergola is een stijlvolle en moderne toevoeging aan uw buitenleven. Het is een constructie van houten balken met een open dak, waardoor u kunt genieten van het buitenleven terwijl u toch beschut bent tegen zon en regen. De pergola kan worden gebruikt als overdekt terras, tuinkamer of carport en creëert zo een multifunctionele ruimte in uw tuin.

De voordelen van een Stricta pergola

Een Stricta pergola biedt vele voordelen ten opzichte van andere buitenleven opties. Ten eerste is het een duurzame en onderhoudsvriendelijke keuze. De constructie is gemaakt van hoogwaardig geïmpregneerd hout en heeft daardoor een lange levensduur. Ook hoeft u geen tijd en geld te besteden aan het schilderen of behandelen van het hout. Daarnaast is een pergola een betaalbare optie in vergelijking met bijvoorbeeld een serre of veranda. U kunt dus geld besparen zonder in te leveren op kwaliteit.

Wat zijn de kosten van een Stricta pergola?

De kosten van een Stricta pergola zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het formaat en de materialen die u kiest. De grootste kostenpost is het hout, maar ook de fundering en eventuele extra opties zoals verlichting, zonneschermen en glazen schuifwanden spelen mee in de totale prijs. Een standaard maat van 3×3 meter kost gemiddeld €2500,-, terwijl een grotere maat van 5×3 meter oploopt tot gemiddeld €3500,-. Dit zijn all-in prijzen inclusief montage, btw en 10 jaar garantie.

Hoe kunt u geld besparen op uw Stricta pergola?

Er zijn verschillende manieren om de kosten van een Stricta pergola te drukken. Allereerst kunt u kiezen voor een zelfbouwpakket. Door zelf de handen uit de mouwen te steken, kunt u al gauw honderden euro´s besparen op montagekosten. Daarnaast kunt u tot wel 50% geld terugkrijgen op de houtkosten door te kiezen voor geïmpregneerd hout in plaats van onbehandeld hout. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit of levensduur van de pergola, maar wel op de kosten. Tot slot kunt u kiezen voor een simpeler ontwerp zonder extra opties om zo de totale kosten te verlagen.

Conclusie

Een Stricta pergola is een betaalbare en duurzame optie voor uw buitenleven. De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, maar door slimme keuzes te maken kunt u geld besparen zonder in te leveren op kwaliteit. Kies voor een zelfbouwpakket, geïmpregneerd hout en een simpel ontwerp om zo de kosten te drukken. Met de Stricta pergola van CSS Outdoor Living kunt u genieten van het buitenleven zonder dat het u de hoofdprijs kost.

Klaar om uw buitenleven naar een hoger niveau te tillen met een Stricta pergola? Kijk dan op https://www.cssoutdoorliving.be/pergola_stricta_modern_look/ voor meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte aan. Bespaar geld op uw buitenleven en geniet van uw eigen stukje paradijs in uw tuin!


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Kosten van een stricta pergola

!–StopPubText–>.